Kunst blog med tips og tricks

Kunst blog

Her på kunstbloggen kan du få gode tips og tricks til hvordan du laver din egen kunst. Så den får en kvalitet som gør at du kan bruge dit kunstværk i indretningen. Enten hængt op på væggen eller stillet på reoler, hylder og skænke.
Lav et maleri - lær processen

Lær hvordan du laver dine egne malerier

Mange har en drøm om at lave deres egne malerier. Ikke nødvendigvis for at sælge dem, men for at have noget kunst på væggen du selv har lavet.

Det er kan være vanskeligt at lave et maleri med en god kvalitet, så derfor får du her en introduktion til maleteknikker, maleredskaber, farver og motiver du kan bruge.
Lær at skabe et maleri - lær processen
Lær at male med akryl

Lær hvordan du maler

Selve processen med at lave en maleri er ret omstændelig. Det er nødvendigt at gøre tingene i en bestemt rækkefølge for at komme godt igennem processen. Og samtidig giver det de bedste betingelser for at maleriet for en flot kvalitet.

Her gennemgår jeg processen, og fortæller om hvad den indeholder.
Lær at male - teknikker og redskaber
Sælg din kunst på nettet online

Lær hvordan du sælger din kunst

Mange kunstnere fordyber sig i deres værker, og bruger ikke meget tid på at få dem solgt. Ofte fordi de ikke ved hvad de skal gøre for at få deres kunst markedsført og vist til de rigtige kunder. Så de i sidste ende får solgt noget.

I artiklen her fortæller jeg om, hvordan du kan markedsføre og sælge din kunst online på nettet, så du får en større eksponering, bliver klogere på hvad der er den rigtige måde at sælge netop din kunst på, og i sidste ende sælge mere.
Lær at markedsføre din kunst